Live - In Het Concertgebouw Amsterd

André Hazes • CD

€ 13,99

3 - 5 Werkdagen

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

André Hazes, Nederlands’ meest geliefde volkszanger, gaf op 28 december 1982 een legendarisch optreden in Het Koninklijk Concertgebouw. Hazes was op dat moment in topvorm; hij scoorde hit na hit en stond voor de eerste keer in zijn eigen stad én in de zaal waarvan hij altijd had gedroomd. Het publiek in de zaal ging volledig uit zijn dak. Iets wat niet eerder was vertoond in het anders zo keurige Concertgebouw.

Het beroemde concert is nu eindelijk weer verkrijgbaar op cd. Waar het originele album uit 1983 ‘slechts’ twaalf nummers telt, bevat de 2015-versie liefst zestien nummers inclusief de vaak erg humoristische aankondigingen van Hazes.

Het album is verpakt als bewaareditie in een luxe hardcover verpakking met liner notes van John van de Ven. Het concert speelt ook een centrale rol in de zeer succesvolle film Bloed, Zweet en Tranen over het leven van Hazes. Op 30 juni, de geboortedag van Andre Hazes, wordt de film Bloed, Zweet & Tranen eenmalig vertoond in Het Koninklijk Concertgebouw. Aansluitend voert de hoofrolspeler uit de film Martijn Fischer enkele nummers van Hazes live uit.

Details:

EAN0602547363039
UitvoeringCD
PlatenmaatschappijUniversal
Verschijningsdatum
Afmetingen141 x 124 x 10 mm.
Gewicht100 gr.

Recent bekeken producten