Michael Jackson - Xscape

Michael Jackson • CD

€ 10,99

1 - 2 Weken

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In het archief van The King Of Pop werden nog achte nieuwe nummers gevonden, die met behulp van topproducers een eigentijds jasje hebben gekregen.

The Estate Of Michael Jackson en Epic’s CEO L.A. Reid hebben 8 opnames uit Jackson’s archieven geselecteerd, die nooit eerder openbaar gemaakt zijn. Onder de productionele leiding van Timbaland hebben topproducers als Rodney Jerkins (o.a. Michael & Janet Jackson, Beyoncé, Whitney Houston) en Jerome ‘J-Roc’ Harmon (Justin Timberlake, Chris Brown, Beyoncé) deze opnames een frisse, eigentijdse sound meegegeven, zonder de oorspronkelijke productie geweld aan te doen. Bijzonder is dat Rodney Jerkins destijds ook de producer was die met Jackson de titeltrack opnam (bedoeld voor het album ‘Invincible’). De standaardversie van Xscape bevat de genoemde 8 tracks, de luxe-editie bevat daarnaast de 8 opnames in de originele vorm.

Tracklist

  1. 1. Love Never Felt So Good - Jackson, Michael / Heijden, Franck Van Der (003:56)
  2. 2. Chicago - Jackson, Michael (004:05)
  3. 3. Loving You - Jackson, Michael (003:16)
  4. 4. A Place With No Name - Jackson, Michael / Eriksen, Mikkel S. / Hermansen, Tor (005:35)
  5. 5. Slave To The Rhythm - Jackson, Michael / Gold, Larry / Tirpak, Steve (004:14)
  6. 6. Do You Know Where Your Children Are - Jackson, Michael / Gold, Larry / Tirpak, Steve (004:37)
  7. 7. Blue Gangsta - Jackson, Michael / Gold, Larry / Tirpak, Steve (004:15)
  8. 8. Xscape - Jackson, Michael / Gold, Larry (004:07)


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Langverwachte opnames van The King Of Pop

Wie had gedacht dat we bijna vijf jaar na zijn dood nog konden genieten van nieuw materiaal van de King of Pop? The Estate Of Michael Jackson en Epic’s CEO L.A. Reid hebben acht opnames uit Jacksons archieven geselecteerd, die nooit eerder openbaar zijn gemaakt. De originele opnames zijn bewerkt en in een nieuw jasje gestoken met medewerking van o.a. Timbaland, Rodney Jerkins (die al eerder met Michael en zus Janet samenwerkte)en Jerome ‘J-Roc’ Harmon. Dit heeft geresulteerd in een fris, eigentijds album zonder hierbij de originele Michael Jackson productie te verwaarlozen. Het mooiste voorbeeld hiervan vind ik Slave To The Rythm, wat zeker hoge ogen kan gooien in de charts. Net als de eerste single Love Never Felt So Good met medewerking van Justin Timberlake. Tip: neem zeker de deluxe editie, zo heb je naast de acht nieuwe producties ook de acht originele opnames.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

EAN0888430536623
UitvoeringCD
Speelduur34
PlatenmaatschappijEpic, MJJ
Verschijningsdatum
Afmetingen141 x 124 x 10 mm.
Gewicht100 gr.  

Recent bekeken producten