Reason

Selah Sue • CD eci.be klanten

€ 12,99

3 - 5 Werkdagen

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Reason is de opvolger van het in 2011 verschenen platina titelloze debuutalbum van Selah Sue en bevat onder andere de singles Alone en Reason.
Voor Reason dook Selah Sue de studio in met de getalenteerde producers Robin Hannibal (Rhye, Kendrick Lamar) en Ludwig Goransson (Childish Gambino, Haim). Beide heren voegen een hedendaagse stijl toe aan Selah’s innemende soulstem.

Reviews & recensies

Prachtige kenmerkende sound van Selah Sue

Selah Sue, (Sanne Putseys) uit het Vlaams-Brabantse Bertem speelt vanaf haar vijftiende akoestische gitaar en begon toen ook met het schrijven van haar eigen songs. Op haar 17e valt ze op tijdens het ‘Open song contest’ wat haar in het voorprogramma brengt van zanger Jamie Lidell in Londen en Parijs. Ook schittert ze samen met Novastar in de Amsterdamse poptempel Paradiso. Het langverwachte Reason is de opvolger van het in 2011 verschenen platina titelloze debuutalbum en bevat onder andere de singles Alone en Reason. De samenwerking met producers Robin Hannibal (Rhye, Kendrick Lamar) en Ludwig Goransson (Childish Gambino, Haim) voegt een hedendaagse stijl toe Selah’s innemende soulstem. Luister naar een prachtplaat van een geweldige zangeres!

Bekijk alle reviews van Ivo Daemen 


Details:

EAN0825646135684
UitvoeringCD
PlatenmaatschappijBecause Music
Verschijningsdatum
Afmetingen141 x 124 x 10 mm.
Gewicht100 gr.

Recent bekeken producten