Sorry Ik Ben Jeroen Leenders

Jeroen Leenders • CD

€ 10,99

3 - 5 Werkdagen

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

2010 Was een spectaculair jaar voor Jeroen. Hij won het prestigieuze Leids Cabaret Festival in Nederland en ging in datzelfde najaar in première met zijn eerste show “Sorry, ik ben Jeroen Leenders”. Een overwinning die hem een act de presènce opleverde in ‘De Laatste Show’ en een première die het Vrt-journaal haalde en zeer goede recensies kreeg in verscheidene kranten.

“Sorry, ik ben Jeroen Leenders” is vooral een overzicht van de eerste 3 jaar van Jeroen’s evolutie als comedian sinds hij in juni 2007 voor het eerst op het podium kroop in café the Joker in Antwerpen.

Met deze eerste show zette hij onmiddellijk de toon door moeilijke onderwerpen op een zeer eigen en herkenbare stijl te behandelen. Met Jeroen lijkt het alsof je gewoon een avondje op café hebt gezeten. Toch ben je nooit helemaal op je gemak, want telkens je denkt dat het veilig is neemt hij je mee op het scherp van de snee met een statement dat zowaar nog gedurfder is dan het vorige. “Deze man is echt gek!” is dan ook een mening die velen delen.

2013-2014 tourt Jeroen door Nederland en België met de nieuwe voorstelling “Geen Idee” met een 70 tal voorstellingen (40 NL – 30 BE). Niet slecht voor die kleine rosse Belg.

Details:

EAN5414939585265
TaalNederlands
Aantal delen2
UitvoeringCD
Speelduur97
PlatenmaatschappijPias Comedy
Verschijningsdatum
Afmetingen141 x 124 x 24 mm.
Gewicht200 gr.  

Extra's

  • .. LEENDERS

Recent bekeken producten