Sprong In Het Duister

Lissa Lewis • CD eci.be klanten

€ 8,99

Tijdelijk niet voorradig We wachten op nieuwe voorraad van onze leverancier, er is nog geen precieze leverdatum bekend.

Reserveer Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Door media, collega-artiesten en insiders wordt Lissa omschreven als dé Vlaamse belofte van de Nederlandstalige pop.

Met haar debuutsingle 'Gouden Glimlach' stond ze meer dan 20 weken in de Vlaamse Ultratop 50. De nieuwe single 'Boven de wolken' doet het enorm goed en is een opmerkelijke cover van het nieuwe tribute album voor Will Tura's 75ste verjaardag. Het parcours dat dit sprankelend Vlaams zangtalent aflegde sinds haar eerste bescheiden stapjes in de Vlaamse showbizz in augustus vorig jaar, oogt op z'n minst gezegd indrukwekkend. Niet verwonderlijk dat media, fans en mede-artiesten reikhalzend uitkijken naar de release van haar debuutalbum.

'Sprong In Het Duister' is een fris en fruitig Nederlandstalig popalbum. Een debuut waarop originele uptempo songs als 'Gouden Glimlach' en 'Wat ik voor je voel', afgewisseld worden met een prachtige ballad als 'Nu de hemel open gaat'. Mooi aangevuld met verrassende covers zoals 'Boven de wolken' en de titelsong 'Sprong in het duister', een ijzersterke Nederlandstalige bewerking van Take That-classic 'Could it be magic'. Kortom, een album waarmee Lissa Lewis zonder enige twijfel alle zeer hooggespannen verwachtingen zal inlossen!

TRACKLISTING

1) Gouden glimlach
2) Hartsvriendinnen
3) Wat ik voor je voel
4) Jij doet me leven
5) Telkens ik m’n ogen sluit
6) Nu de hemel open gaat
7) Lied van ons twee
8) De ware voor mij
9) Laatste adem
10) Sprong in het duister
11) Les sunlights des tropiques

Tracklist

 1. 1. Gouden Glimlach (003:34)
 2. 2. Boven De Wolken (003:16)
 3. 3. Wat Ik Voor Je Voel (003:15)
 4. 4. Jij Doet Me Leven (003:42)
 5. 5. Telkens Ik M'n Ogen Sluit (003:59)
 6. 6. Nu De Hemel Open Gaat (003:27)
 7. 7. Lied Van Ons Twee (003:23)
 8. 8. De Ware Voor Mij (003:31)
 9. 9. Laatste Adem (003:47)
 10. 10. Sprong In Het Duister (003:28)
 11. 11. Les Sunlights Des Tropiques (003:26)


Reviews & recensies

Vlaamse belofte van de Nederlandse pop? Haar debuutsingle belooft veel goeds!

Lissa Lewis laat zich goed omschrijven als ‘De Vlaamse belofte van de Nederlandse pop’ en natuurlijk kunnen we marketingkrachten toebedelen aan deze omschrijving. Maar wie goed kijkt en luistert ziet niet alleen een mooie vrouw en een plaatje van een cd-cover, maar ook een talent. Haar debuutsingle ‘Gouden Glimlach’ werd zeer veel gedraaid door de Vlaamse radiozenders. Tja, de hitlijsten liegen niet, want Lewis stond een half jaar onafgebroken in de Vlaamse Ultratop 50.  En net als bekende namen in artiestenland - denk aan Bart Herman, Christoff, Laura Lynn, Jo Vally en Willy Sommers - mocht zij meewerken aan een het tribute album rond de 75ste verjaardag van Will Tura. Haar sprankelende versie van zijn ‘Boven de wolken’ willigt de belofte in. Dus reikhalzend keek men al uit naar Lissa Lewis’ releasealbum. Jij mag het straks echt zeggen, maar wij raden haar nu al aan. Ook omdat ze werd aangekondigd op de affiche van het Schlagerfestival 2016! De aanrader volgens de critici: titelsong 'Sprong in het duister', een Nederlandstalige bewerking van Take That-classic 'Could it be magic'. Could it?

Bekijk alle reviews van Ivo Daemen 


Details:

EAN8714221077186
UitvoeringCD
Speelduur38
PlatenmaatschappijThird Party Mnfglobe Entertain
Verschijningsdatum
Afmetingen141 x 124 x 10 mm.
Gewicht100 gr.  

Recent bekeken producten