Willy Sommers - Het Erfgoed Van Willy Sommers (2CD + Boek)

• CD eci.be klanten

€ 23,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Willy Sommers staat dit jaar 45 jaar op de Vlaamse podia. Reden genoeg dus om zijn rijke carrière nog eens extra in de verf te zetten. Daarom schreef Radio 2 icoon Marc Brillouet voor dit unieke ‘soundbook’ het verhaal over de eerste ‘Erfgoed’-periode (1972-1982) van Willy. Het boek is rijk geïllustreerd met o.a. foto’s die tientallen jaren in archieven verborgen waren.
Op CD1 werden 21 onvergetelijke liedjes uit de ‘Erfgoed’-periode opnieuw gemastered en verzameld voor dit unieke muzikale document. Op CD2 staan 20 recentere single releases van Willy tot zijn nieuwe radiohit ‘Jij bent een engel’ toe en bovendien werden ook al zijn samenwerkingen met collega-artiesten als De Romeo’s, Luc Steeno, Lisa del Bo en Wendy van Wanten samen op CD gezet.

Reviews & recensies

Ivo Daemen

onze specialist muziek

Heel sympathiek album waarmee zanglegende Willy Sommers viert dat hij 45 jaar op de Vlaamse podia staat.

Heerlijk teruggaan in de tijd. Dat gebeurt er als je deze cd beluistert. Met een kwartet topmuzikanten keert Willy Sommers terug naar het begin van zijn zangcarrière. Een tijd vol nostalgie en heimwee, zo omschrijft Willy zijn herinneringen aan die tijd. Tegelijkertijd omschrijft hij de seventies als een interessante muzikale periode. Om te beginnen natuurlijk de klassieker ‘Sympathie is geen liefde’. Maar ook ‘Weet je nog die slow?’ en ‘Dans met mij tot morgenvroeg’ en nog vele andere toppers voeren de luisteraar terug naar tijden van weleer.

Bekijk alle reviews van Ivo Daemen 


Details:

EAN0602557050400
Aantal delen2
UitvoeringCD
Verschijningsdatum
Afmetingen141 x 124 x 24 mm.
Gewicht200 gr.

Recent bekeken producten