Onlangs verschenen

Muzieknieuws

MIA's

Op 2 februari werden de MIA's uitgereikt, de belangrijkste prijzen in de Vlaamse muziekwereld. Bekijk hier enkele winnaars:

Alvast te reserveren

Of je nu houdt van instrumentaal of menselijke klanken: iedereen luistert naar muziek. De benaming voor deze kunstvorm komt uit het Grieks en is een afgeleide van het woord ‘mousikè’. Door de grote verscheidenheid aan stijlen is het antwoord op de vraag wat muziek is moeilijk te geven. Een ding is zeker: muziek wordt voortgebracht uit muziekinstrumenten en/of de menselijke stem. Er is sprake van een ritme dat wordt bepaald door een opeenvolging van tellen en dankzij deze structuur krijgt men het gevoel te willen bewegen. Muziek te allen tijde kunnen beluisteren, waar en wanneer je maar wilt? Een cd kopen van jouw favoriete artiest(en) is de oplossing! Speciaal voor liefhebbers van deze kunstvorm is eci voortdurend op zoek naar de beste muziek van toen, en van nu. Op deze pagina bekijk je de hele collectie!

Kies uit diverse stijlen: een cd kopen doe je bij eci!

Muziek kent een lange geschiedenis, waardoor er door de jaren heen diverse stijlen zijn ontstaan: van klassieke muziek tot jazz, van popmuziek tot rock, maar ook van dance en hip-hop tot soul. En het mooie aan muziek is dat het voor iedereen is! Van welk genre je ook houdt, wat je leeftijd ook mag zijn: iedereen kan en mag genieten van zuivere klanken, ruige gitaren, opzwepende beats en de meest prachtige stemgeluiden. Of je de muziek nu thuis op de bank luistert, onderweg naar je werk of tijdens het sporten: jouw favoriete cd bestellen doe je bij eci. Selecteer op genre, bekijk de best beoordeelde cd’s én reserveer jouw favoriete nieuwkomer. Cd’s kopen was nog nooit zo makkelijk.

Een cd bestellen bij eci? Dat kan online!

Eci wil jou verrassen, blijven inspireren en voorzien van de beste muziek. Kopen in onze webshop werkt eenvoudig én snel: wanneer jij jouw bestelling vóór 23.00 uur hebt afgerond, dan kun je de cd’s de volgende dan al thuis verwachten. Leuk als cadeau voor jezelf, of voor een ander! Is de bestelling toch niet naar je zin? Dan doen wij niet moeilijk over ruilen. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via e-mail, de chat of neem telefonisch contact op met onze klantenservice via 0900 – 8324 (€ 0,50 cent per gesprek). We zitten voor je klaar op werkdagen van 09.00 – 16.00 uur en zaterdag van 10.00 – 16.00 uur. Wij wensen je veel luisterplezier!