Maak een nieuwe boekenlijst

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

Bij eci geniet je van onze boekenliefde, zonder dat je ergens aan vastzit. En al snel met een fijne korting. Hoe dat werkt?

  • Je bestelt boeken zoals je dat in elke andere (online) boekwinkel doet.
  • Zodra je een eci account hebt en je 4 of meer boeken binnen 12 maanden koopt, krijg je 20% korting op de vriendencollectie.
  • Hiervoor moet je dan wel ‘vriend’ worden van eci. Dit doe je bij het afrekenen.
  • Hierna verleng je je korting als je binnen 12 maanden weer een boek koopt.
  • Onze vriendencollectie is groots: je kiest uit meer dan 25.000 Nederlandstalige boeken.
  • Aankopen uit onze kleinelettertjescollectie gelden niet mee voor het opbouwen of verlengen van je vriendenkorting.

Dus: je krijgt korting vanaf je 4e aankoop en wanneer je ‘vriend’ bent geworden van eci. Je houdt ‘m zolang je 4 (of meer) boeken per 12 maanden blijft bestellen.

Nog niet helemaal helder? Lees de ervaring van Annet


Annet's eerste boek

Natuurlijk niet haar eerste boek ooit, maar wel bij eci. Een vriendin vertelde haar over onze korting. Als boekenliefhebber wil ze daar ook van profiteren. Annet maakt een account aan en koopt haar eerste boek bij eci.

Hoe krijg je korting?
Films en feestjes

De volgende keer bestelt Annet een dvd voor een filmavondje. En een eci cadeaukaart voor een vriendin. De cadeaukaart geldt niet als aankoop waarmee Annet haar vriendenkorting verlengt, de film wel.

Wat draagt niet bij aan korting?
In de koffer

De zomer staat voor de deur en Annet bestelt 2 boeken voor op het strand. Ze heeft nu binnen een jaar 4 aankopen gedaan. Top! Annet wordt vriend van eci en krijgt 20% korting op het boek uit de vriendencollectie.

Op welke boeken krijg je als vriend korting?
Pakjesavond

De feestdagen komen eraan, en als liefhebber verrast Annet mensen graag met een boek. Ze geniet op deze aankoop opnieuw van 20% korting.

Hoe lang geldt je recht op korting?

Goed om te weten

We delen ons fijne voordeel als Nederlandse boekenclub graag ook met onze Belgische klanten. Daarom geven we 20% korting op Nederlandstalige boeken. Deze korting is er voor mensen (onze vrienden) die binnen 12 maanden 4 of meer boeken in onze winkel kopen en zich aanmelden als vriend van eci.

We geven de korting omdat we je graag stimuleren om regelmatig (dus 4 keer per jaar) een boek te kopen – en hopelijk te lezen. Vandaar dat je vroeger bij ons lid moest worden en elk kwartaal een boek moest kopen. De tijd van verplichting ligt achter ons. Nu is het vooral mooi meegenomen voor lezers die regelmatig boeken of andere leuke dingen bij ons shoppen.

De vriendenprijs geldt voor Nederlandstalige boeken. En alleen als we toestemming hebben van de uitgever. Dat zijn een heleboel boeken: je kunt als vriend kiezen uit meer dan 25.000 titels. Dan rekenen we het grootste gedeelte van onze collectie Engelstalige boeken nog niet eens mee: daar krijg je ook zonder dat je vriend van ons bent een fijne korting op.

Hoe je weet dat een boek tot de vriendencollectie behoort? Je ziet het vanzelf: dan staat er een vriendenprijs bij. En we hebben er een apart deel van onze winkel mee ingericht.

Er zijn ook producten die niet meetellen voor de 4 aankopen per jaar. Dit zijn de uitzonderingen, oftewel onze kleinelettertjescollectie:

  • - eci cadeaukaarten (dat is een betaalmiddel)
  • - tweedehands boeken (daarvan zijn we niet de directe verkoper maar de tussenpartij)
  • - boeken waarop we méér dan 20% vriendenkorting geven.

Je krijgt onmiddellijk korting op boeken uit onze vriendencollectie zodra je binnen een jaar na je eerste aankoop je 4e boek koopt. Of als je er 4 in één keer koopt. Je moet dan alleen nog vriend van ons worden. Daarna geldt de vriendenkorting 12 maanden, vanaf je eerste aankoop. Je verlengt je korting elke keer dat je een aankoop doet (onze kleinelettertjescollectie uitgezonderd). In je eci account zie je altijd hoe je vriendenkorting ervoor staat.

Dus blijf je regelmatig kopen, dan is die vriendenkorting er voor je. Gaat helemaal vanzelf. En je bent nooit verplicht om iets te kopen.

Natuurlijk vinden we het belangrijk dat je van de korting blijft profiteren. Daarom krijg je van ons een seintje in je eci omgeving en eventueel via e-mail of post, zodra je korting dreigt te vervallen. Dat gebeurt namelijk als je in de afgelopen 12 maanden nog geen 4 boeken hebt gekocht. En dat zou zonde zijn, toch?