Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

Cook & chemist

smakelijke experimenten uit de moleculaire keuken voor iedere kookliefhebber

Moleculair koken is een trend waarbij koks natuurkundige en chemische kennis gebruiken als basis voor hun gerechten. In Cook & chemist leggen Eke Mariën en Jan Groenewold uit hoe u de principes van moleculair koken kunt toepassen in de keuken thuis. Ze laten zien dat de smaken intenser worden en geven uitleg over de verschillende manieren van voedselbereiding. Want hoe maakt u bijvoorbeeld perfecte frites? Waarom kunt u asperges beter in olie garen? Hoe maakt u slagroom van chocolade? En waarom kunt u eieren beter bij 75 graden koken?
Zet op boekenlijstje
Normale prijs
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe.  Lees meer.
22,50
Vriendenprijs18,00
Vanaf je 4e boek
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe.  Lees meer.
18,00
Normale prijs22,50

Tijdelijk niet voorradig

Beoordeling lezers

  • 0 sterren

Wat vond jij van dit boek?

Hoeveel sterren geef je?

Geef je uitgebreide beoordeling en maak kans op een fantastisch boekenpakket met 3 titels uit de Bestseller top 100.

  1. Geef je mening in je eigen woorden, dat is veel leuker om te lezen.
  2. Prijzen kun je beter niet noemen. Die veranderen nog wel eens.
  3. Noem geen persoonlijke informatie over jezelf of anderen, je beoordeling is door iedereen te zien.
  4. Links naar andere leestips? Ja graag! Informatie over andere bedrijven of websites, nee dankje.
  5. Tot slot: blijf netjes, want ongepaste taal kunnen we natuurlijk niet plaatsen.
 

Voorbeeld beoordeling:

Nog even geduld, je beoordeling komt meestal binnen een dag online!