Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

Extra kilo’s boeken voor je vakantiekoffer? Verleden tijd dankzij de komst van de e-reader. Met de komst van dit flinterdunne apparaatje neem jij gemakkelijk een hele boekenkast mee op reis. En niet alleen voor de vakantie is de e-reader een uitkomst. Ken je dat? Dat je in bed op of op je strandbedje geen fijne houding kunt vinden met dat zware boek? Een lichtgewicht e-reader zorgt ervoor dat jij comfortabel al je favoriete verhalen kunt lezen! En de ingebouwde schermverlichting zorgt er natuurlijk voor dat je in het donker zonder lamp kunt genieten van ieder verhaal. Ook het felle zonlicht zal niet weerspiegelen op het scherm. Leesbril nodig? Nee hoor. Door het aanpassen van het lettertype heb jij geen hulpmiddelen meer nodig. Kortom, het ideale apparaat voor jong en oud, voor thuis én onderweg! Eci zou natuurlijk geen complete boekenwinkel zijn zonder. Daarom koop je je e-reader en e-reader accessoires voortaan gemakkelijk online!

Alle accessoires voor je e-reader snel in huis

Thuis, op het strand, in het park, in de trein, het vliegtuig.. een e-reader kan altijd en overal. Het handige formaat past in bijna iedere tas. Het apparaatje zorgt ervoor dat je uren achtereen ongestoord kunt lezen. Eenmaal thuis gekomen leg je jouw e-reader gewoon even aan de USB oplader en de volgende dag is het apparaat weer klaar voor gebruik. Een mooie cover eromheen ter bescherming en je weet zeker dat je er lang van kunt genieten. En al deze accessoires voor de e-reader schaf je gemakkelijk online aan. Onze supersnelle bezorgservice (voor 23.00 uur besteld = morgen in huis) zorgt er daarnaast voor dat je snel alle benodigdheden in huis hebt. Zo simpel kan het zijn!

Ongestoord genieten van de mooiste verhalen

En dat is nog niet alles. Bij eci kun je namelijk – naast e-readers en accessoires - natuurlijk ook terecht voor al je eBooks! Allemaal inderdaad, want in ons uitgebreide assortiment vind je meer dan 35000 titels, ook in jouw favoriete genre! Van literatuurtitels tot thrillers, kinderboeken, romans en managementboeken.  Van bekende auteurs tot verrassende publicaties die je ergens anders misschien niet zo snel was tegengekomen.  We raden je niet alleen de best verkochte of nieuwste titels aan, maar laten andere liefhebbers ook hun favorieten en reviews delen.

Wist je dat..

Jouw favoriete eBooks wel heel voordelig verkrijgbaar zijn bij eci? Wanneer je meer dan drie titels per jaar aanschaft rekenen wij je namelijk tot onze vaste klantenkring. En vaste klanten verdienen wat ons betreft iets extra’s. Je krijgt daarom maar liefst 20% korting op ieder e-book! Bij aanschaf van de eerst drie boeken bouw je de korting op, die wordt verrekend met je vierde titel. Dat is nog eens leuk lezen.

We staan klaar om al je vragen te beantwoorden

Heb je nog vragen over de kortingsregeling van eci? Kunnen we je helpen bij het kiezen van een boek? Zijn er nog onduidelijkheden omtrent je bestelling? Voor al je vragen kun je terecht bij onze vriendelijke medewerkers. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden! Chat, mail, bel, Facebook, Twitter of WhatsApp ons dus vooral, dan ben je snel geholpen!

De bestsellers van deze week

Boekennieuws

Net verschenen

Nu alvast bestellen