Maak een nieuwe boekenlijst

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

Kookboeken

Kookliefhebbers en hun kookboeken. Stapels ervan hebben ze in huis. Want van al die fantastische kookboeken word je hebberig. En eerlijk is eerlijk: er kan er altijd nog wel eentje bij. Je kookboekencollectie raakt nooit vervuld. De allerbeste kooktips en het allernieuwste op kookboekengebied. Dat vind je bij ons. Van Bourgondiërs tot eenpansfanaten, we bedienen jullie allemaal in onze kookboekenwinkel.

Kookboeken online bestellen – eci.be

Kookliefhebbers weten dat goede kookboeken niet mogen ontbreken in de boekenkast. Of je nu graag bourgondisch, suikervrij of vegetarisch kokkerelt: voor elke liefhebber van heerlijk eten bestaat er een bijpassend receptenboek. Houd je van gerechten uit een bepaalde streek of gebruik je enkel natuurlijke producten? Receptenboeken vol met inspiratie voor de meest uiteenlopende gerechten vind je bij online boekwinkel eci. Van kookboeken voor een makkelijke en snelle hap tot recepten voor avonden lang tafelen. Maar ook kookboeken speciaal voor koolhydraatarme maaltijden of zoetigheden. Om nooit uitgekookt te raken verzamelt eci speciaal voor jou de beste kookboeken van dit moment, maar ook die uit grootmoeders tijd. Op deze pagina bekijk je de gehele collectie kookboeken van eci!

Receptenboeken: Over smaak valt niet te twisten

Is kokerellen jouw favoriete hobby? En sta je ‘s avonds het liefste uren – of juist een paar minuten - achter het fornuis om gerechten uit de Franse, Italiaanse of oosterse keuken voor te kunnen schotelen? Gelukkig hoef je geen sterrenkok te zijn om een prachtige maaltijd te kunnen bereiden: een kookboek helpt je een heel eind op weg. Er zijn tal van receptenboeken van bekende chefs die jou graag een handje helpen om het vak onder de knie te krijgen. Ontvang je gasten met een allergie of voedselintolerantie of heeft een familielid speciale dieetwensen? Ook hen verras je met een maaltijd op maat. En wie graag kookt, weet dat over smaak niet valt te twisten. Ben je net begonnen met koken of heb je geen specifieke voorkeur voor bepaalde gerechten? Dan is het makkelijk als er iemand is die jou het beste kookboek van het moment aanraadt. Onze genrespecialist eten & drinken is een talentvolle kok die speciaal voor jou een Top 20 opstelt van de beste receptenboeken. Elk boek is voorzien van een recensie, want je wilt natuurlijk wel weten waarom je nou net dát boek moet aanschaffen!

De bestsellers van deze week

Boekennieuws

Gezond en lekker eten voor het hele gezin

Verantwoorde, gezonde en lekkere gerechten voor het hele gezin staan met hulp van deze boeken in een handomdraai op tafel. Laat je inspireren en verrassen door onze selectie.

Lees meer

Nieuw

Nu alvast reserveren