Maak een nieuwe boekenlijst

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

Literatuur

Het is maar net hoe bont je het zelf wilt maken. Een roman met een literair tintje, een eci Literatuurprijs genomineerde, een bestseller. Literatuur is er voor de lezende mens die een stukje verdieping wel kan waarderen. Wij hebben dit boekengenre onderverdeeld in duidelijke subgenres. Zo vind je al snel het boek waar je van houdt.

Literatuur: boeken online bestellen - eci.be

Een boek dat je in één ruk uitleest tijdens je welverdiende vakantie, een ontspannen avond op de bank of literatuur die je in de trein onderweg naar je werk leest. Schrijvers die erin slagen om jou helemaal op laten gaan in hun woorden, of autobiografieën over personen wiens levensverhaal je grijpt en inspireert. Echte boekliefhebbers weten hoe dit voelt. Echte boekenfans weten ook dat over smaak niet valt te twisten. Houd je van fictie of kies je liever voor een non-fictie roman? Geef je de voorkeur aan psychologische verhalen, avonturenromans, detectiveverhalen of historische romans? Speciaal voor liefhebbers – en ontdekkers – is dé online boekwinkel van België voortdurend op zoek naar de beste literatuur van het moment, en het verleden. Op deze pagina bekijk je de gehele collectie literatuurboeken van eci!

Korting op boeken: literatuur lezen wordt beloond

De persoonlijke boekwinkel eci heeft één doel: boekliefhebbers voorzien van hun favoriete boeken. En wie veel leest, verdient korting. Daarom geven wij regelmatig fikse kortingen op jouw favoriete (literatuur)boeken. Want lezen moet worden beloond. Na je vierde bestelling via onze website start je met het ontvangen van korting. Koop je namelijk meer dan drie boeken per jaar? Dan krijg je bij eci 20% korting op meer dan 25.000 toptitels. Daarnaast profiteer je als vaste klant regelmatig van kortingsacties. Literatuur niet jouw favoriete genre? Uiteraard kun je naast literatuur boeken ook bij ons terecht voor boeken uit diverse andere categorieën. Neem daarom ook gerust eens een kijkje bij het aanbod in de genres geschiedenis & politiek, eten & drinken, body & mind of luister naar een luisterboek. Kortom: er is volop keuze.

De beste literatuur

Griet op de Beeck veroverde stormenderhand de harten van de Vlaamse en Nederlandse lezers.

Lees meer

Boekennieuws

Uitgelicht in de media

Deze maand kregen deze prachtige boeken aandacht in de media. We zetten ze voor je op een rijtje, dan kun je zelf zien of je volgende boek erbij zit.

Net verschenen

Nu alvast reserveren