Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

Mugaritz

natuurlijke wetenschap van koken

Chef-kok Andoni Luis Aduriz experimenteert uitbundig en met veel succes in Mugaritz, zijn revolutionaire restaurant in Baskenland, Noord-Spanje, de regio met de meeste Michelinsterren per vierkante meter (Mugaritz heeft er twee). Spanje is al lang aanvoerder van de culinaire avant-garde, en met zijn geraffineerde, intelligente kookstijl en geïnspireerde gerechten bevindt chef-kok Adoni Luis Aduriz zich in de absolute voorhoede van die beweging.

Met dit boek deelt Aduriz de recepten van zeventig van zijn signatuurgerechten. Daarnaast legt hij het creatieve proces achter deze gerechten uit ter inspiratie voor chefs, eetliefhebbers en andere culinaire kunstliefhebbers. Een must-have voor de ware foodie.
Zet op boekenlijstje
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe.  Lees meer.
Normale prijs
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe.  Lees meer.

Beoordeling lezers

  • 0 sterren

Wat vond jij van dit boek?

Hoeveel sterren geef je?

Geef je uitgebreide beoordeling en maak kans op een fantastisch boekenpakket met 3 titels uit de Bestseller top 100.

  1. Geef je mening in je eigen woorden, dat is veel leuker om te lezen.
  2. Prijzen kun je beter niet noemen. Die veranderen nog wel eens.
  3. Noem geen persoonlijke informatie over jezelf of anderen, je beoordeling is door iedereen te zien.
  4. Links naar andere leestips? Ja graag! Informatie over andere bedrijven of websites, nee dankje.
  5. Tot slot: blijf netjes, want ongepaste taal kunnen we natuurlijk niet plaatsen.
 

Voorbeeld beoordeling:

Nog even geduld, je beoordeling komt meestal binnen een dag online!

  • Auteur(s) : Andoni Luis Aduriz
  • Uitgeverij : Kosmos Uitgevers
  • ISBN : 9789021552477
  • Taal : Nederlands
  • Uitvoering : Paperback
  • Aantal pagina's : 256
  • Tags : Wetenschap, Koken
  • Afmetingen : 314 x 254 x 27 mm.
  • Gewicht : 450 gr.