Maak een nieuwe boekenlijst

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

Reizen & vrije tijd

Droom hier weg bij de mooie plaatjes in onze reisboeken. Sus die reiskriebels met een reisgids of goed reisverhaal. Of train je talenknobbel met een praktische taalgids. Lezen over volgende reizen: voor reizigers en avonturiers is er haast niks beters. Nou ja, afgezien van op reis gaan dan. En ook voor vakantie en recreatie in eigen land hebben we genoeg aanbod. Wat is jouw volgende uitje?

Reisgidsen & vakantieboeken online bestellen - eci.be

Droom jij ook over exotische of avontuurlijke bestemmingen? Bijzondere en nieuwe culturen? Stedentrips, witte stranden en blauwe zeeën of juist ruige bergen en verwilderde landschappen? Ben je altijd bezig om weer een nieuwe reis of vakantie te plannen? Dan weet je vast ook dat de voorpret de helft van de lol is. Of je nu al alles over je te bezoeken bestemming wilt komen weten, je reis wilt uitstippelen of simpelweg even wegdromen bij mooie plaatjes en wel zien wat er op je pad komt.. deze reisgidsen en reisboeken zorgen voor de voor- én napret! En ook wanneer je helemaal niet weggaat en thuisblijft: het is het altijd leuk om te fantaseren over alles wat de wereld te bieden heeft. En wie weet.. worden jouw dromen ooit werkelijkheid.

Reisboeken en reisgidsen voor backpackers en cultuursnuivers

Heb jij je nieuwe reis al uitgestippeld? Of ben je nog op zoek naar een bijzondere bestemming? Houd je van de natuur en ga je graag fietsen of wandelen? Ben je avontuurlijk en wil je graag kamperen? Of houd je meer van luxe en bezoek je de beste hotels en restaurants? Een roadtrip is natuurlijk ook altijd een goed idee. Vergeet je kaart of plattegrond niet en ga er gewoon op uit! Met de auto, motor of boot: het enige wat je nodig hebt zijn je routes. Of je nu dichtbij huis blijft of de andere kant van de wereld gaat ontdekken: bij eci vind je alle reisgidsen. En als je je echt onder de locals wil mengen komt een taalgids of woordenboek natuurlijk ook van pas. De avonturen die je gaat beleven houd je bij in je reisdagboek. Om later nog eens te genieten.

De bestsellers van deze week

Boekennieuws

De wereld rond in recepten

Geniet jij van je pasta carbonara of eet je niets liever dan pad thai? In onze culinaire ontdekkingen komen recepten en reizen samen. Zo droom jij ook in ons koude kikkerlandje met je ogen dicht en mond vol van verre oorden.

Lees meer

Nieuw

Nu alvast reserveren