Maak een nieuwe boekenlijst

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

Roman

Dit genre is het meest geliefd en dus het meest gelezen. Jaarlijks verschijnen er duizenden nieuwe romans. Van feelgood verhalen, tot romantiek en literaire romans. We genieten er net zo van als jij. Het leuke is dat we ook een gave tool hebben. Als we je favoriete roman weten, kunnen we tal van suggesties doen. Op basis van plot, stijl en inhoud. Zo vind jij je nieuwe favoriete roman.

Romans | Online boeken bestellen – eci.be

Lezen verruimt je wereldbeeld. Zonder dat jij je ervan bewust bent, geeft het lezen van goede romans je nieuwe inzichten op dingen waar je eerder nog niet over na hebt gedacht. Een echte leesfanaat weet als geen ander hoe het is om zich helemaal mee te laten slepen in de inspirerende, romantische of spannende romans van een favoriete schrijver. Soms herken je jezelf in het (hoofd)personage, of probeer je juist te begrijpen wat er in diens hoofd omgaat. Waar de een kiest voor een boek dat lekker weg leest, vindt de ander het heerlijk om een boek even weg te moeten leggen om na te denken wat hij of zij vindt van wat er beschreven staat. Aan ons de uitdaging om jou te voorzien van een ruim aanbod aan de beste romans. Boeken van nu, én toen vind je dan ook hier bij eci.

Top 20 romans: boeken die je moet lezen

Lees je graag, maar ben je nog zoekende in welk genre jou het meeste aantrekt? Of lees je gewoon graag goede romans, ongeacht de categorie waartoe het boek behoort? De voorkeur voor boeken is erg persoonlijk. Meestal word je door iemand getipt die eenzelfde schrijfstijl, genre of schrijver als jij prefereert. Daarom hebben wij iets leuks voor jou bedacht: de ‘Top 20 specialisten’ van eci! Elke categorie kent zijn eigen genrespecialist. Zo stelt jouw romanspecialist een Top 20 samen van zijn of haar favoriete romans, maar vertelt ook een literatuurspecialist over must-read literatuur, zoekt jouw body & mind specialist de beste boeken op het gebied van voeding en gezondheid enzovoorts. Ook de eci redactie geeft je regelmatig leuke boekentips. En wanneer een boek door iemand aangeraden wordt, wil je natuurlijk ook weten waarom. Dat lees je allemaal terug in de recensies van jouw romanspecialist of de eci redactie. Zo kom je erachter waarom zij nu juist dát boek een plekje gunnen in de Top 20!

De beste romans

Santa Montefiore

Santa Montefiore (1970) studeerde Spaans en Italiaans. In de jaren negentig woonde ze in Buenos Aires, de geboorteplaats van haar moeder. Daar schreef ze haar debuut, Onder de ombu-boom. Ze is getrouwd met de historicus Simon Sebag Montefiore en woont in Londen.

Lees meer

Boekennieuws

Heerlijk weglezen voor een spotprijsje

Heerlijk wegdromen met een roman, dat is al heel fijn, maar twee keer zo fijn als het lekker in het lentezonnetje kan. En deze topboeken zijn ook nog eens extra goedkoop, voor minder dan 10 euro kun je weer een heel fijn leesavontuur beginnen.

Lees meer

Net verschenen

Nu alvast bestellen