Maak een nieuwe boekenlijst

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

Skillslab-serie Voeding Kwalificatieniveau 5 Werkcahier

  • Nederlands
  • 107 blz.
Vaardigheden in inhoudelijke analyses:
het meten van de lichaamslengte
het meten van het lichaamsgewicht
het serveren van en assisteren bij de maaltijd op bed
het geven van sondevoeding (bolusmethode)

Vaardigheden in studieopdrachten:
het in kaart brengen van de voedingstoestand
het serveren en begeleiden van de maaltijd in groepsverband
hulp bij misselijkheid en braken
het hanteren van een vocht- en voedingslijst
het geven van sondevoeding per druppelsysteem (continu)
het geven van sondevoeding via een PEG-sonde.

Belangrijkste wijzigingen:
Nog beter afgestemd op de hudige inhoudelijke en vakdidactische inzichten en behoeften van de gebruikers.
30,95
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe. Lees meer.
30,95
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe. Lees meer.

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gemiddelde beoordeling

  • 0 sterren

In ... boekenlijsten

Bekijk alle boekenlijsten

Wat vond jij van dit boek?

Hoeveel sterren geef je?

Geef je uitgebreide beoordeling en maak kans op een cadeaukaart ter waarde van €50.

  1. Geef je mening in je eigen woorden, dat is veel leuker om te lezen.
  2. Prijzen kun je beter niet noemen. Die veranderen nog wel eens.
  3. Noem geen persoonlijke informatie over jezelf of anderen, je beoordeling is door iedereen te zien.
  4. Links naar andere leestips? Ja graag! Informatie over andere bedrijven of websites, nee dankje.
  5. Tot slot: blijf netjes, want ongepaste taal kunnen we natuurlijk niet plaatsen.
 

Voorbeeld beoordeling:

Nog even geduld, je beoordeling komt meestal binnen een dag online!

  • Uitgeverij : Bohn Stafleu Van Loghum
  • ISBN : 9789031343393
  • Taal : Nederlands
  • Uitvoering : Paperback
  • Aantal pagina's : 107
  • Verschijningsdatum : 15-09-2004
  • Serie : Skillslab-serie
  • Afmetingen : 297 x 210 x 10 mm.
  • Gewicht : 365 gr.