Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

StruX Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie - deel 2 van 4 - Bewerkt en verwerkt voedingsproducten/halffabricaten

StruX biedt leer-werkboeken aan voor fase drie, de transitiefase. U werkt met deze leer-werkboeken van StruX aan een deelproces voor het Entreediploma behorende bij een profiel. Dit StruX leer-werkboeken is zowel inzetbaar in een opleidingssetting als in een stage / bbl-setting. Dit leer-werkboek richt zich op het Entreeprofiel assistent horeca, voeding of voedingsindustrie. In dit leer-werkboek leert de deelnemer hoe hij (werk)ruimtes bedrijfsklaar maakt om de voedingsmiddelen te kunnen be- en verwerken of klaar is voor horeca-activiteiten.
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe.  Lees meer.
Normale prijs15,95
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe.  Lees meer.
Prijs15,95

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Beoordeling lezers

  • 0 sterren

Wat vond jij van dit boek?

Hoeveel sterren geef je?

Geef je uitgebreide beoordeling en maak kans op een fantastisch boekenpakket met 3 titels uit de Bestseller top 100.

  1. Geef je mening in je eigen woorden, dat is veel leuker om te lezen.
  2. Prijzen kun je beter niet noemen. Die veranderen nog wel eens.
  3. Noem geen persoonlijke informatie over jezelf of anderen, je beoordeling is door iedereen te zien.
  4. Links naar andere leestips? Ja graag! Informatie over andere bedrijven of websites, nee dankje.
  5. Tot slot: blijf netjes, want ongepaste taal kunnen we natuurlijk niet plaatsen.
 

Voorbeeld beoordeling:

Nog even geduld, je beoordeling komt meestal binnen een dag online!

  • Auteur(s) : Mick van Bochove
  • Uitgeverij : Edu'actief
  • ISBN : 9789037213478
  • Taal : Nederlands
  • Uitvoering : Hardcover
  • Verschijningsdatum : 15-04-2015
  • Serie : StruX
  • Afmetingen : 297 x 210 x 7 mm.
  • Gewicht : 284 gr.