Maak een nieuwe boekenlijst

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

Young Adult

We geven het toe: wij zijn fan van young adult boeken (of tienerboeken, maar dat klinkt een stuk minder flitsend). Jeugdboeken als De Labyrintrenner, De Kronieken van de Onderwereld en De Hongerspelen gaan erin als zoete koek. Voor de populairste titels neem je een kijkje in onze Young Adult top 20 en snuffel op je gemak rond in onze Best Verkocht sectie. Of kijk voor meer paranormale of liefdesverhalen in onze fantasy boekenhoek.

Young adult boeken online bestellen – eci.be

Studie, carrière of beiden? Een gezin stichten of reizen? Jongvolwassenen komen voor veel keuzes te staan. De vrijheid die bij deze levensfase komt kijken, brengt ook meer verplichtingen en verantwoordelijkheden met zich mee. Er wordt nagedacht over de toekomst, de geaardheid, de lichamelijke gezondheid en de sociale kring. De opgedane kennis tijdens de pubertijd wordt toepasbaar en men beseft zich dat de kijk op de wereld niet op één wijze te interpreteren is. Kortom: in de overgang van jongere naar volwassene verandert het wereldbeeld. Young adult boeken gaan over deze veranderingen. Het lezen van deze boeken geeft een gevoel van erkenning, of laat je juist even wegdromen. Op deze pagina vind je de gehele collectie young adult boeken van eci!

Top 20 boeken voor jongvolwassenen

Of je nu graag leest over maatschappelijke vraagstukken, of juist even wilt ontsnappen aan de keuzes van vandaag de dag: iedere jongvolwassene heeft een andere voorkeur voor de boeken die hij of zij leest. Echte boekenfans weten dat over smaak niet valt te twisten. Online boekwinkel eci laat jou daarom kennismaken met diverse genres zoals young adult fantasy, young adult thrillers, young adult literatuur, maar ook young adult filmedities. Begin je net met lezen of heb je geen specifieke voorkeur voor een bepaalde categorie? Dan is het makkelijk als er iemand is die must-read toptitels aanraadt. Daarom hebben wij speciaal voor jou iets leuks bedacht. Voor elke categorie wordt er door een genrespecialist of de eci redactie een Top 20 samengesteld van boeken die jij gelezen moet hebben. Elk boek is voorzien van een recensie. Want wanneer iemand je een boek aanraadt, wil je natuurlijk weten waarom!

De beste Young Adult

Cassandra Clare

Cassandra Clare werd in Teheran geboren en woonde in Frankrijk, Engeland en Zwitserland. Tegenwoordig woont ze in Brooklyn, New York. Stad van Beenderen is haar debuut.

Lees meer

Boekennieuws

Tips van de redactie

Bij eci zijn we altijd op zoek naar de boeken die je bijblijven, boeken die je aanraadt aan je vrienden en die je het liefst nog eens zou willen lezen. Wij waren onder de indruk van deze drie boeken, hopelijk worden het ook jouw nieuwe lievelingsboeken!

Net verschenen

Nu alvast bestellen