Maak een nieuwe boekenlijst

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

Chefs op hete kolen

Barbecueën met Pascale, Felix, Wim en Peppe Of je nu een absolute beginner bent of de beste grillmeester van de hele buurt, in dit boek vind je alles om je barbecuegerechten nog beter, vlotter en smakelijker te maken. Vier bijzondere specialisten demonstreren hier hun beste gerechten voor de gastronomische buitenkeuken. Bovendien geven ze talrijke praktische tips en tricks om van elk barbecuemoment een geslaagd buitenfeest te maken.

Pascale Naessens maakte de voorbije jaren furore met haar Pure Keuken, een reeks van kookboeken en een tv-programma met wetenschappelijk onderbouwde informatie over gezonde voeding. Haar zuiders geïnspireerde gerechten zijn uiterst geschikt om op de barbecue te bereiden. Een barbecuemaaltijd moet voor haar een keuze bieden uit diverse schotels, met vis of vlees, met sausjes en tapenades en vooral veel groenten.

Felix Alen mag gerust de uitvinder van de culinaire barbecue worden genoemd. De meest verfijnde gerechten vertaalt hij moeiteloos naar de barbecue, de grill of de rookoven. Ook in dit boek kun je meegenieten van zijn 'haute cuisine' barbecue en de vele handige tips die hij meegeeft.

Wim Casteleyn is de keukenchef van de Rode Duivels en bepaalt de maaltijden van onze nationale ploeg. Voor 'zijn mannen' legt hij vooral de nadruk op lichte en gezonde gerechten met zo min mogelijk vetstoffen. Bereidingen op de barbecue horen er altijd bij. De beste roostergerechten die hij voor onze 'Duivels' bereidde, geeft hij in dit boek mee.

Peppe Giacomazza kookt niet alleen in het ouderlijke restaurant La Botte in Genk maar ook voor de kijkers van de kookzender Njam! Zijn Siciliaanse keuken is eenvoudig, maar rijk aan smaken. Gegrilde bereidingen maken er onlosmakelijk deel van uit. Met de lekkerste Siciliaanse ingrediënten illustreert hij dat je zonder al te veel moeite verfijnde barbecuegerechten kunt maken.
19,99
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe. Lees meer.
19,99
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe. Lees meer.
Bestel dit eBook
In boekenlijst

Direct downloaden

Lees een stuk uit

Gemiddelde beoordeling

  • 0 sterren

In ... boekenlijsten

Bekijk alle boekenlijsten

Wat vond jij van dit boek?

Hoeveel sterren geef je?

Geef je uitgebreide beoordeling en maak kans op een cadeaukaart ter waarde van €50.

  1. Geef je mening in je eigen woorden, dat is veel leuker om te lezen.
  2. Prijzen kun je beter niet noemen. Die veranderen nog wel eens.
  3. Noem geen persoonlijke informatie over jezelf of anderen, je beoordeling is door iedereen te zien.
  4. Links naar andere leestips? Ja graag! Informatie over andere bedrijven of websites, nee dankje.
  5. Tot slot: blijf netjes, want ongepaste taal kunnen we natuurlijk niet plaatsen.
 

Voorbeeld beoordeling:

Nog even geduld, je beoordeling komt meestal binnen een dag online!

  • Auteur(s) : Marc Declercq
  • Uitgeverij : Lannoo
  • ISBN : 9789401410212
  • Taal : Nederlands
  • Uitvoering : eBook
  • Aantal pagina's : 185
  • Verschijningsdatum : 05-06-2013
  • Tags : 20130605
  • Formaat : ePub met digitaal watermerk
    ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
  • Bestandsgrootte : 10190 KB
  • Kopieerrechten : Kopiëren is niet toegestaan
  • Printrechten : Printen is niet toegestaan
  • Voorleesfunctie : Ingeschakeld