Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

Midsomer Murders Serie 9-2

Aflevering 5 Death In Chorus
Tijdens de voorbereiding voor een koorzangwedstrijd wordt een lid van het Midsomer Worthy zangkoor vermoord. Dit voorval leidt tot angst bij de rest van het koor, waar ook Joyce Barnaby en dokter Bullard deel van uitmaken. De wedstrijd komt steeds dichterbij en de rivaliteit met het naburige dorp stijgt ten top als er opnieuw een dode valt. Barnaby en Jones raken verstrikt in een web van jaloezie en rivaliteit.
Aflevering 6 Country Matters
Enkele inwonders van het dorpje Elverton verzetten zich tegen de komst van een Goodfare supermarkt. Een steekpartij brengt Barnaby naar het dorp. Het slachtoffer is een bekende. De man blijkt echter vier verschillende namen te hebben en nauwe banden met Goodfare. Kunnen Barnaby en Jones de geheimen en intriges die zich in Elverton schuilhouden blootleggen, en zo de boycot van de supermarkt oplossen.
Aflevering 7 Last Year's Model
Annie Woodrow stat in Midsomer Malham terecht voor de moord op haar beste vriendin. De bewijzen tegen haar stapelen zich op. De openbare aanklager beweert dat Annie misleid werd en geobsedeerd zou zijn door de echtgenoot van haar vriendin. Barnaby is echter niet overtuigd van haar schuld. Kan Barnaby met de hulp van de gepensioneerde hoofdgetuige Mrs. Beverly achterhalen wat er echt gebeurde tijdens de nacht dat Frances vermoord werd?

Aflevering 8 Four Funerals And A Wedding
De al wat oudere feministe Mildred Danvers wordt dood aangetroffen nadat ze terugkeerde naar haar ouderlijke huis in het dorpje Broughton. Het overlijden van Mildred doet de plaatselijke strijd tussen de seksen die hier al woedt sinds de Eerste Wereldoorlog, weer in alle hevigheid oplaaien. Kort daarop wordt dominee Rev. Gant, die bekend staat als een rabiate vrouwenhater, tijdens de jaarmarkt door het hoofd geschoten. Moet de moordenaar in het kamp van de mannen of van de vrouwen gezocht worden? Of zijn er nog andere motieven in het spel?
 
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe.  Lees meer.
13,99
 12,99
 
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe.  Lees meer.
13,99
 12,99

1 - 2 Weken

Gemiddelde beoordeling

  • 5 sterren

Wat vond jij van dit product?

Hoeveel sterren geef je?

Geef je uitgebreide beoordeling en maak kans op een fantastisch boekenpakket met 3 titels uit de Bestseller top 100.

  1. Geef je mening in je eigen woorden, dat is veel leuker om te lezen.
  2. Prijzen kun je beter niet noemen. Die veranderen nog wel eens.
  3. Noem geen persoonlijke informatie over jezelf of anderen, je beoordeling is door iedereen te zien.
  4. Links naar andere leestips? Ja graag! Informatie over andere bedrijven of websites, nee dankje.
  5. Tot slot: blijf netjes, want ongepaste taal kunnen we natuurlijk niet plaatsen.
 

Voorbeeld beoordeling:

Nog even geduld, je beoordeling komt meestal binnen een dag online!