Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

Onlangs verschenen

TV-nieuws

De nieuwste series

Dit najaar barst van de nieuwe serie-releases! Naast verschillende splinternieuwe series die zullen verschijnen, worden ook veel fans verblijd met een nieuw seizoen van hun favoriete reeks. Bekijk hier een selectie van de belangrijkste titels.

Best verkocht

Alvast te reserveren

TV series

Ben jij ook gek op tv-series? Je bent zeker niet de enige. Niks zo fijn als op een regenachtige zondag voor de buis te kruipen met je favoriete serie. Laat je meeslepen door het spannende verhaal, de goed gecaste personages, de perfect gekozen muziek en de haarscherpe beelden. Het liefste zou je alle afleveringen achter elkaar willen kijken want iedere aflevering eindigt weer met een cliff-hanger die je maar niet los kunt laten. Goed nieuws voor jou, want vanaf nu kijk jij alle seizoenen van al je favoriete tv- en dvd-series net zo lang achter elkaar als jij dat wilt. Bij eci vind je namelijk meer dan 3.000 titels. Wees echter gewaarschuwd: voor je het weet ben je zo bezeten dat je zelfs op de zonnige dagen niet anders kan dan jouw favoriete serie verslinden!

Tv-series: van kostuumdrama tot comedy

Eci: al jouw favoriete dvd-series op een plek. Van kostuumdrama tot comedy, van actie tot avontuur, van documentaire tot politieserie. Voor jong en oud, voor volwassene en kind. Nederlandse series, maar ook Engelstalig, Frans, Italiaans, Duits, Zweeds of zelfs Pools. Homeland, Fargo, Penoza, Game of Thrones, Downton Abbey en Grey’s Anatomy. Zomaar een greep uit ons topassortiment. Kortom, voor ieder wat wils. Die populaire serie waar je al maanden op zit te wachten kun je bij ons alvast reserveren, zodat je zeker weet dat je deze als eerst in huis hebt. Zin in een leuke serie maar nog geen idee wat te kiezen? Ook dan zit je bij eci goed. Bekijk bijvoorbeeld een de best verkochte dvd-series of laat je verrassen door andere liefhebbers en kies voor een van de best beoordeelde titels.

Tv-series kopen bij eci: heel veel voordeel!

Heb je nu juist als probleem dat je niet kunt kiezen? Begrijpelijk. Daarom bieden wij niet alleen onze vaste lezers, maar ook onze vaste kijkers extra voordeel bij eci! Kijk bijvoorbeeld eens naar onze actie tv-series 2+2 gratis, scoor 2 blu-ray dvd’s voor slechts 20 euro of kies voor een serie die we je nu aanbieden voor maar liefst de helft van de prijs! Fan? Zoek dan ook eens tussen ons overige aanbod films. En nu maar hopen op heel veel regenachtige zondagen waarop we al dat moois allemaal achter elkaar kunnen bekijken!

Nog even op een rijtje..

Daarom kies jij als dvd-serie liefhebber voor de service van eci:
  • Omdat we je altijd voorzien van inspirerende adviezen, al dan niet van ons of juist van andere kijkers. Natuurlijk in combinatie met de allerleukste acties, denk daarbij aan fikse kortingen of verrassende dagdeals.
  • Omdat je je nieuwe dvd-serie natuurlijk zo snel mogelijk wil bekijken en wij dat begrijpen. Bij ons geldt voor een groot deel van de collectie: op een werkdag voor 16.00 uur besteld is morgen in huis. Voor een aantal dvd-series geldt zelfs: op een werkdag voor 23.00 uur besteld is morgen al in huis.
  • Omdat we jouw te allen tijde een topservice bieden. Daar doen we hard ons best voor. Wat dat voor jou betekent? Dat je voor advies, opmerkingen of bij vragen altijd gemakkelijk contact met ons kunt opnemen. Ons klantenserviceteam zit klaar achter de knoppen. Bel, mail, chat, Twitter, Facebook of WhatsApp ons gerust al je vragen!
Onze contactgegevens vind je hier. We helpen graag. Alvast veel kijkplezier toegewenst!