Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

Onlangs verschenen

Muzieknieuws

Mia winnaars

Op dinsdag 30 januari werden voor de elfde keer de Music Industry Awards uitgereikt, de prijzen voor de meest verdienstelijke artiesten uit 2017. Grote winnaar werd Oscar and the Wolf, met 3 MIA’s. Bekijk hier ook enkele andere winnaars.

Alvast te reserveren

Iedereen luistert naar muziek. Omdat het zo veel met ons doet. Vaak bepaalt het moment wat we willen horen. En andersom kan een nummer je ineens heel sterk aan iets herinneren. De klanken raken onze diepste zelf. Dat is de kracht van muziek.

Zo divers is muziek

Muziek maken is zo oud als de mens zelf. Het woord is een afgeleide van het Griekse ‘mousikè’: kunst van de muzen. En zo divers als de muzen, zo groot is de variatie aan muziekstijlen. Van klassieke muziek tot jazz, van popmuziek tot rock, maar ook van dance en hip-hop tot soul. En het mooie aan muziek is dat het voor iedereen is! Van welk genre je ook houdt, wat je leeftijd ook mag zijn: iedereen kan en mag genieten van zuivere klanken, ruige gitaren, opzwepende beats en de meest prachtige stemgeluiden.

Vandaag je favoriete cd kopen is morgen luisteren

Alle muziek heeft ook iets gemeen: er is een opeenvolging van tellen, een ritme waardoor je wordt geboeid en vaak zelfs wilt bewegen. Melodieën die je te allen tijde wilt beluisteren. Maar muziek is ook ongrijpbaar. Daarom kopen fans een cd van hun lievelingsmuziek en favoriete orkest, band of artiest. Bij eci verzamelen we de beste muziek van toen en van nu. Of je nu thuis op de bank luistert, onderweg naar je werk of tijdens het sporten: jouw volgende cd bestel je online bij eci. Selecteer op genre, bekijk de best beoordeelde cd’s én reserveer jouw favoriete nieuwkomer.

Kopen in onze winkel werkt eenvoudig én snel: wanneer je vóór 23.00 uur bestelt, heb je morgen al muziek in huis.