Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

De bestsellers van deze week

Net verschenen

Nu alvast bestellen

Wereldmuziek

Ieder land of elke bevolkingsroep kent een eigen muziektraditie. Volksmuziek, ook wel wereldmuziek genoemd, typeert een bepaalde cultuur en heeft daarmee een bindende functie binnen gemeenschappen. De componist van deze muziek is vaak onbekend: volksmuziek wordt meestal niet opgeschreven, maar mondeling doorgegeven. Bij wereldmuziek gaat het - in tegenstelling tot de hedendaagse kunstvormen - om het collectief: gemeenschappelijke emoties worden geuit, leed wordt gedeeld en blijdschap wordt gevierd. Speciaal voor de liefhebbers van cultuur én muziek is eci voortdurend op zoek naar de beste wereldmuziek cd’s. Op deze pagina bekijk je de hele collectie!

Cultuur op cd: wereldmuziek is voor iedereen

De geschiedenis van wereldmuziek gaat ver, heel ver terug. In de oudheid was volksmuziek dan ook nog de enige vorm van muziek. Deze muziek was voor iedereen en de liederen werden dan ook van generatie op generatie overgedragen. En nog steeds luisteren we graag naar de door de jaren heen ontstane stromingen zoals reggae, new age, latin en keltische muziek. Even ontsnappen aan de realiteit en je laten meeslepen in de verhalen die deze liederen vertellen. Je laten verrassen en inspireren. Lach, huil, dans of zing met jouw favoriete artiesten!

Vragen? Neem contact op met eci

Bij eci zoek je op je gemak naar jouw favoriete cd. Wereldmuziek waar je nooit naar uitgeluisterd wilt raken. Via de zoekbalk bovenaan de pagina vind je het album of de artiest waar je naar op zoek bent. We tonen de best verkochte, best beoordeelde en nieuwste cd’s én we geven je de mogelijkheid om een reservering te plaatsen voor een cd die binnenkort in onze winkel verschijnt. Wanneer je jouw wereldmuziek cd vóór 23.00 uur bestelt, dan wordt je bestelling de volgende dag al thuisbezorgd. Heb je vragen of opmerkingen over onze service? Neem dan contact op met onze klantenservice via 0900 – 8324 (€ 0,50 cent per gesprek). We wensen je veel luisterplezier!